***Vanwege enorme drukte bij PostNL kan het gebeuren dat jouw bestelling helaas wat langer onderweg is. Onze excuses hiervoor!***

Over DogStore, en over mij

Foto ©Henriette de Feij

Creatief bezig zijn

Mijn naam is Sanne, en ik ben altijd al erg graag creatief bezig geweest. Ik ben, naast DogStore, werkzaam als dierenfotograaf. Voor mijn eigen labradors Juno en Freyja ben ik begonnen met het maken van jachtlijntjes in leuke felle kleurtjes, en ik bedacht mij dat het wel tof zou zijn om deze online te kunnen verkopen. Zo ontstond het idee voor DogStore 🙂 Al snel werd het assortiment producten uit eigen atelier uitgebreid met hondenbadjassen, luxe fluitkoorden, en anti tekenbanden. Mijn partner Jérôme helpt in de onderneming, met name bij de inkoop van producten die we niet zelf maken, zoals de producten van Firedog, en met het inpakken en versturen van orders.

Mijn honden

Juno is op 1 april 2013 geboren bij Labradors van Actreon, in Noordwijk, en in oktober 2015 hebben wij haar laten dekken door een prachtige reu die toevallig dezelfde roepnaam heeft. Juno en Juno zijn op 8 december 2015 ouders geworden van ons eerste nestje Labradors of Asgard’s Hope, onze eigen kennel. Van dit nestje hebben we uiteraard een pupje gehouden, en dat is onze gele dame Freyja. Ik ben met beide dames bezig met jachttraining, en zo is het gekomen dat ik startte met het maken van de lijntjes. Omdat we veel waterwerk deden tijdens de training, ook tijdens de koudere maanden, kwamen daar de hondenbadjassen al snel bij. Juno en Freyja vinden ze geweldig! Ze nestelen zich er helemaal in na de training, en gaan er lekker in slapen onderweg terug naar huis. Thuis aangekomen zijn ze helemaal droog! In de winter van 2017 hebben we Juno opnieuw laten dekken, ditmaal door een mooie reu uit werklijnen, en uit het resulterende nestje wat geboren is op 8 april 2017 hebben we Skadi gehouden, onze tweede gele dame.

De toekomst

We zijn momenteel druk bezig het assortiment van DogStore uit te breiden en te kijken naar verschillende mogelijkheden om jou, onze klant, de best mogelijke service te bieden en een ruim assortiment van producten die je nodig zou kunnen hebben bij de training van je hond, lekker voor thuis, of bij de fok.

Mijn meiden tijdens de training (onderstaande foto’s ©Pet Portrait Dierfotografie):

Juno en Freyja - Training 13 april 2016-14Juno en Freyja - Training 13 april 2016-10

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *